E para e punës

06 07 2017 E para e punës

Përkthim i manifestit nga viti 1964 me titullin në origjinal "First Things First".

Ne, të poshtëshenuarit, jemi dizajnerë grafik, fotografë dhe studentë të rritur në një botë ku teknikat dhe aparatusi i reklamimit na është prezantuar me këmbëngulje si mënyra më lukrative, efektive dhe e dëshirueshme e përdorimit të talentit tonë. Ne jemi bombarduar me publikime që i kushtohen këtij besimi, duke aplauduar punën e atyre...

Dizajnera e tipografë, bashkohuni!

20 06 2017 Dizajnera e tipografë, bashkohuni!

Yll Rugova

Régis Debray në një artikull të saj botuar në The New Left Review me titullin "Socialism and Print" (nuk është e përkthyer në shqip) flet se si ideologjia jo vetëm që është e dizajnuar, por madje e dizajnuar grafikisht. Sipas saj, tipografët, punonjësit e shtypshkronjave dhe bibliotekarët janë njerëzit kryesorë që e kanë nxitur...

PRISHTINA INSIGHT

07 04 2017 PRISHTINA INSIGHT

Prishtina Insight is a online newspaper, as well as magazine, on which our company contributed by offering design for newspaper, magazine covers, and infographics for online portal. 

Mixed Magazine

28 04 2017 Mixed Magazine

Mixed Magazine, debate about social issues, politics, culture and literature. 

Motrat Exhibition Space

28 04 2017 Motrat Exhibition Space

Hapësira Ekspozuese Motrat

Motrat is an exhibition space hosted by Trembelat in their office space. It is managed together with Frabaac, the Franko-Balkanic cultular organization. You can read (and look) more about it in the Motrat website.

#INSTAKOSOVA

07 04 2017 #INSTAKOSOVA

“#InstaKosovo competition is based and runs across the major social media platforms, inviting everyone to post and hashtag pictures that reflect on Kosovo, its culture and the people.”

KARL GEGA

07 04 2017 KARL GEGA

Is a new brand that is developed by our company. As it is an alcoholic drink, branding it with the name of Karl Gega, came as our aim was to present something unique on the market, where all local alcoholic drinks tend to relate their branding with warriors and political figures. Karl Gega, was the designer of the Semmering Railway from Gloggnitz to Mürzzuschlag. During his time, he was the most prominent of Austrian railway engineers and...

FINEXO

07 04 2017 FINEXO

Is a platform that offers consultancy, accounting and integrated system on which their clients can manage bills and payments they have made. Our company designed their brand completely, including logo. The idea behind this logo, is to the green line, which explains that in algebraic way of speaking, FINEXO simplifies things.

PUNË PUNË

07 04 2017 PUNË PUNË

Is a project from our company, that has the format of a reality TV-Show, where youngsters apply for a job. The idea behind the logo, is to ironically tackle the education system, and why this project is being implemented. Throughout the show, topics varied from education system, to employees work conditions and more.  

KOSOVO IN UNESCO

07 04 2017 KOSOVO IN UNESCO

Kosovo in Unesco started as campaign, during the time Kosovo was lobbying for membership in UNESCO. Though this campaign aimed to raise awareness among local politicians on the importance of Kosovo’s membership in UNESCO, it had a wider impact too. Our company designed their campaign starting from scratch, and including, logo, book, webpage, written and tv media advertising.

ACTION FOR MOTHERS AND CHILDREN

07 04 2017 ACTION FOR MOTHERS AND CHILDREN

“Action for Mothers and Children” support mothers and children in need. Partnership on fundraising event “Runner for Hearts” on  creating concept and print.

Stock Photo Flamuri i Kosovës

29 03 2017 Stock Photo Flamuri i Kosovës

Stock Photo Flamuri i Kosovës

Shenjat e një shteti nuk janë ekuivalente me logot e një kompanie*. Ato nuk mund të hiqen e shtohen, të ridizajnohen e të ndryshohen sa here të duan pronarët. Simbolet në një shtet, për dallim nga korporatat e organizatat, rëndom paraqesin thelbin e atij shteti (historinë në një anë dhe vizioni për të ardhmen në anën tjetër). E...

HOTEL EMERALD

07 04 2017 HOTEL EMERALD

Emerald Hotel Image Campaign we prepare creative concept and visual image based on photography, out of home (OOH).

Festival du film Francophone au Kosovo

28 04 2017 Festival du film Francophone au Kosovo

XV Edition

The French Alliance in Pristina

28 04 2017 The French Alliance in Pristina

The French Alliance in Pristina is Non-governmental organisation , established in 2002 as the French Cultural Centre, and became an Alliance Francaise in 2011. It is part of the Alliance Francaise network, coordinated by the Foundation Alliance Francaise.